De afgelopen jaren hebben een aantal andere ondernemers een of meer bijdragen geleverd aan dit blog, maar voorlopig is OndernemersFacts.nl weer het blog van:

KAREN ROMME

Ondernemer sinds 1991. Sinds 1998 houd ik me bezig met zelfstandig ondernemerschap in Nederland en strategische (online) marketing. Ik was uitgever van een starterstijdschrift, maker van een scheurkalender voor ondernemers, lid van de Raad van Toezicht van Theaters Tilburg en lid van de Raad van Advies van Start Foundation. Daarnaast schreef ik wekelijks een column op de ondernemerspagina van het FD en inmiddels 14 boeken voor ondernemers en mensen die dat willen worden. Mijn bekendste boeken zijn de bestsellers over Calimeromarketing, al 14 jaar de door partijen die ondernemers begeleiden meest geadviseerde marketingboeken voor ondernemers.

Anno nu verzorg ik interactieve presentaties, gastcolleges, workshops en masterclasses over Calimeromarketing 3.0 en (in company) workshops/trainingen voor toekomstige ww’ers die overwegen ondernemer te worden. Omdat elk bedrijf tegenwoordig (online) een mediabedrijf moet zijn, help ik organisaties die zich richten op ondernemers met slimme (online)marketing die geld oplevert in plaats van kost.

Wil je contact met me, gebruik dan even het contactformulier. Of gebruik mij favoriete communicatiekanaal Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *